Sport
Ivan Martic urmează să-și decidă viitorul la Craiova: „Va urma o decizie importantă”

Fundașul Universității Craiova, Ivan Martic, a dezmințit o știre apărută în GSP, cu privire la situația sa de la Universitatea Craiova. Totul a pornit de la un interviu al lui Sorin Cârțu la Radio Sud, iar jurnaliștii bucureșteni au speculat anumite pasaje și au făcut referire la soția fundașului. 

În articolul din gazeta precizată se arăta faptul că soția fundașului ar vrea să părăsească România, însă Martic a decis să pună capăt speculațiilor și să publice un mesaj pe Facebook: „Știrea apărută astăzi în gsp nu este adevărată. Știu că sunt foarte apreciat de voi toți și acesta este modul în care îmi doresc să rămână lucrurile. Știri false sunt scrise despre mine din nou. Întotdeauna am dat maximul și voi face asta până în ultima zi în care voi juca pentru Universitatea Craiova. Va urma cu siguranță o decizie foarte importantă pentru mine și cariera mea. Contractul meu expiră, dar încă nu a fost luată nicio decizie. Și sper ca și gsp să respecte acest lucru. Vă mulțumesc tuturor și forza Știința!”

 

Martic este unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Craiova în acest sezon și este foarte apreciat de fani, iar pierderea sa ar afecta echipa: „Ar fi o mare pierdere. E un jucător de calitate, absența lui s-ar simți. Cu Iașiul s-a văzut, ne-au lipsit centările lui”, a declarat președintele Științei, Sorin Cârțu, la Radio Sud. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.