Sport
Joc foarte bun și 3 puncte pentru Știința în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de pe terenul formației Sepsi Sfântu Gheorghe. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Mateiu în minutul 21. 

Deși gazdele au avut prima mare ocazie a partidei, când Nouvier a trimis puțin pe lângă poarta apărată de Pigliacelli, Universitatea Craiova și-a impus stilul de joc și a dominat partida de la Sfântu Ghoerghe. Mateiu a deschis scorul în minutul 21 după o fază fixă în care Kelic a reluat spre poartă, portarul a respins în față, iar mijlocașul Științei a înscris din 8 metri. Proaspăt convocat de Contra la națională, Nicușor Bancu, a avut șansa de a majora scorul în minutul 26, însă, dintr-o poziție ideală, a ales să paseze în loc să trimită mingea spre poartă. Următoarea fază de gol i-a aparținut lui Bărbuț, dar vitezistul Craiovei a trimis puțin peste transversală. În partea secundă a jocului, oltenii nu au lăsat garda jos și au continuat să fie la conducerea partidei. Rând pe rând, Bancu, Koljic și Fortes au trecut pe lângă gol, iar Universitatea Craiova se impune la limită, însă cu impresia că putea să existe o mai mare diferență de scor. 

 

Elevii lui Mangia se apropie la un punct de liderul CFR Cluj, acumulând 29 de puncte și se distanțează la 4 puncte de FCSB, dar adversarele din lupta pentru titlu au un joc mai puțin disputat. 

 

Sepsi: Niczuly – G. Moura, Viera, Jovanovic (Hadnagy 78), Sato (Hamed 71) – A. Rus, Velev – Nouvier, D. Flores (Vaşvari 60), Fl. Ştefan – Tandia

 

„U” Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, T. Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbu (N. Rocha 74), Koljic (Fortes 86), Mihăilă (S. Drăghici 62)

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.