Sport
Jucătorii Progresului negociau la pauză cu craiovenii pentru tricourile de joc

Antrenorul celor de la Progresul Spartac Bucureşti, Răzvan Erimia, a declarat că se aştepta la o altă atitudine din partea jucătorilor săi, care la pauza meciului cu Universitatea Craiova erau preocupaţi să-şi asigure tricouri de la vicecampionii României. 

„Am avut 30 de minute în care ne-am apărat organizat, mai mult în apropiere de poarta noastră, în zona 1 sau 2, am avut şi două situaţii bune în careu, dar apoi am luat un gol destul de uşor şi moralul băieţilor a scăzut. A fost cel mai greu să-i conectez la meci, pentru că mai mulţi jucători de-ai mei erau preocupaţi la pauză cum să-şi asigure nişte tricouri de la jucătorii Craiovei în loc să se gândească la ce au de făcut pe teren. A fost o problemă, pentru că nu m-am gândit că vor face aşa ceva. Diferenţa de valoare este foarte mare, dar prin forţa grupului poate ne apropiam puţin, dar sunt puţin dezamăgit, mi-aş fi dorit să am nişte jucători care să fie conştienţi că joacă pe un stadion istoric, cu o echipă bună şi să demonstreze că sunt buni, deşi joacă în Liga a III-a. Sunt tineri, sper să-i ajute acest meci pe viitor, i-am felicitat pentru parcursul de până acum, mai ales că am schimbat toată echipa după ce am pierdut barajul cu Slatina” a declarat Răzvan Erimia, după meciul din şaisprezecimile Cupei României pierdut de echipa sa, scor 0-5, pe „Ion Oblemenco”, în faţa Universităţii Craiova.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.