Sport
Jucătorii Ştiinţei au mers la final în faţa Peluzei Nord, ca şi cum galeria ar fi fost prezentă

Jucătorii Ştiinţei nu au avut ocazia să sărbătorească victoria cu Astra, la revenirea pe teren după 3 luni şi jumătate, în faţa suporterilor, însă tot lotul Universităţii Craiova a mers la finalul meciului în faţa Peluzei Nord, acolo unde de obicei se află galeria. La staţia de amplificare se auzea celebra scandare "Aşa e la Craiova", iar câţiva dintre jucători chiar au început să aplaude, aşa cum este obiceiul, la salutul de la final dintre fani şi echipă. 

„De ce să nu fie spectatori? Cu mânuși, cu mască, la 2-3 metri distanță. Dar să fie. E stadion de 30.000 de locuri. Avem 6.000 de abonați care au plătit. Avem loje plătite cu 20 și ceva de mii de euro. În Craiova au fost doar 256 de cazuri, 250 rezolvate deja. Ce facem cu ăia 5.000 de oameni care au stat prin Centrul Vechi sau în Vama Veche? Nu mai bine îi aducem aici, să stea la distanță între ei, pe stadion?”, a spus Sorin Cârţu, la Digisport.

”Vrem fanii stadion. Ar trebui să se joace cu public pe 25-30% din stadion. Să se așeze spectatorii la distanță unii de alții”, a adăugat şi Dan Nistor.

Fanii Ştiinţei s-au auzit la staţia de amplificare pe tot parcursul jocului, iar pozele trimise de suporteri au apărut pe tabelele de la stadion. . „Cu tribunele goale, dar niciodată singuri” a fost mesajul clubului din Bănie.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.