Sport
Jucătorii Ştiinţei i-au intâmpinat pe elevii craioveni cu cadouri la începerea anului şcolar

Aşa cum puştii cu suflet alb-albastru le-au fost alături jucătorilor Ştiinţei încă de la primul meci al sezonului pe "Ion Oblemenco", fotbaliştii le-au întors vizita şi au fost prezenţi în câteva instituţii de învăţământ din Bănie cu ocazia deschiderii anului şcolar. 

Mirko Pigliacelli, Isaac Donkor, Tiago Ferreira, Cristi Bărbuț și Raoul Baicu le-au împărţit calendare, branduite cu însemnele Ştiinţei, elevilor de la Colegiul Național „Frații Buzești”, Colegiul Național „Carol I”, Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” și Colegiul Național „Elena Cuza”. Vizita a fost presărată evident cu solicitări din partea şcolarior pentru autografe şi fotografii, surpriza fiind una extrem de plăcută pentru puştii craioveni. 

De altfel, Universitatea Craiova nu este la prima acţiune de acest gen, jucători şi persoane din staff fiind prezenţi cu diverse ocazii prin şcolile craiovene, Ştiinţa demonstrând şi astfel că este o parte a comunităţii. că se implică în diverse moduri în viaţa oraşului. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.