Sport
Jucătorii Ştiinţei, întâmpinaţi de mulţi copii, în Piaţa Mihai Viteazul - Vezi galerie foto specială!

Cu o zi înaintea derby-ului cu FCSB de la Severin, lotul Universităţii Craiova a poposit în centrul Băniei, unde se află noul magazin mobil al clubului şi unde îi aşteptau suporterii, dar în principal foarte mulţi copii dornici de fotografii, autografe cu favoriţii lor.

Cu ocazia acţiunii de imagine, alb-albaştrii au semnat diverse articole cu însemnele Ştiinţei şi au răspuns tuturor cererilor de autografe. Ivan, Băluţă, Zlatinski, Gustavo şi Bancu au fost cei mai solicitaţi la poze.

Un taraf din preajmă, aflat în Piaţa Mihai Viteazul cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Rromilor, a intonat imnul Universităţii Craiova.Măzărache şi Zlatinski au fost solicitaţi de muzicanţii rromi să cânte şi să joace alături de fetele de etnie rromă, iar mijlocaşul bulgarul s-a imortalizat purtând o pălărie specifică portului ţiganilor. 

„Suntem într-o formă bună, mai ales că am bătut Viitorul şi suntem capabili să batem şi FCSB la Severin, unde aşteptăm toţi suporterii alături” a spus căpitanul Alex Băluţă.

„Sperăm să repetăm victoria din meciul cu Viitorul. Avem o echipă puternică, o să reintre şi Ivan, care nu ajută foarte mult şi putem câştiga” a spus Mateiu.

„Trebuie să ne facem jocul nostru, să fim la fel de determinaţi ca în meciul cu Viitorul, fiindcă astfel putem bate orice echipă din campionat, inclusiv FCSB” a declarat Bancu.

Biletele pentru derby-ul cu FCSB se vând în continuare la Ştiinţa-mobilul amplasat în centrul Craiovei, iar duminică acesta va fi prezent la Severin, unde fanii îşi pot procura atât bilete la meci, cât şi materiale promoţionale.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.