Sport
Jucătorii Ştiinţei reîncep antrenamentele. Cornel Blejan a explicat metoda, la Oltenia TV

După o lună de pauză, lotul Ştiinţei se va antrena din nou în grup, luni, prin video-conferinţă. „Clubul Universitatea Craiova a stabilit ca începând de luni, 13 aprilie 2020, să fie reluate pregătirile în cadrul video-conferințelor cu tot lotul alb-albastru. Antrenamentele de la distanță vor fi conduse de către preparatorul fizic Cornel Blejan” a anunţat gruparea din Bănie. 

Într-o intervenţie prin skype la Oltenia TV, preparatorul fizic al Ştiinţei, Cornel Blejan, a explicat ce strategie va aplica pentru această perioadă dificilă. 

„Jucătorii au avut obligaţia de a ne transmite în fiecare zi ce lucrează, au primit toţi un program, pe care trebuie să-l respecte în totalitate. Sunt programe complexe, care au ca bază forţa, dar trebuie să menţinem şi o stimulare cardio-vasculară, să nu pierdem mult din ce am avut. Am încercat ca tot ce le trimit să poată face fără materiale ajutătoare. Intrăm în a cincia săptămână de izolare şi vom face antrenamente live. Vom face adaptare anatomică. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Vom face 5 antrenamente pe săptămână, 3 cu mine, 2 individual. În prima parte a pregătirii ai nevoie de 4-6 săptămâni pentru a pregăti muşchii, tendoanele, ligamentele, pentru a susţine un efort de intensitate maximă, altfel apare un mare risc de accidentare” a declarat Cornel Blejan, preparatorul fizic al Universităţii Craiova, la Oltenia TV.

De asemenea, patronul echipei, Mihai Rotaru, a anunţat că jucătorii care nu vor respecta programul de pregătire, atât cel individual, cât şi cel în grup, nu vor primi salariile. 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.