Sport
Jucătorii Universităţii Craiova fac un nou set de teste pentru coronavirus

Craiovenii au intrat în izolare la cantonamentul din „Lunca Jiului”, iar astăzi, jucătorii Universității Craiova vor face un set de teste pentru a afla dacă mai există și alte persoane cu coronavirus

Oficial, jucătorii și staff-ul Științei ar urma să se testeze pe data de 24 august pentru a afla dacă mai există și alte infectări, dar oltenii vor să intre în cantonament pentru a se pregăti de duelul viitor, cel cu Astra Giurgiu, și și-au programat un nou set de teste astăzi.

 

Obiectivul rămâne de a termina competiţia pe teren, cât timp, teoretic, există date disponibile. Săptămâna asta se testeaza tot, cu excepţia Botoşaniului. Pe 30, sper să nu greşesc, avem Adunare la LPF şi vom discuta toate scenariile. 

În play-off, se ţine de data de 3 august. Se vor juca toate meciurile. Doar pentru play-off este termenul sigur de 3 august. Discutăm pe scenarii cu barajele de promovare pe 15 şi 18 august. Vom programa CFR Cluj – Botoşani, duminică sau luni, Astra – Craiova, luni sau marti, apoi meciul restant cu FCSB la mijlocul săptămânii, iar Craiova – CFR, probabil duminică sau luni, săptămâna viitoare.

Nu am reluat campionatul doar din raţiuni economice, pentru că s-a tot vehiculat această ipoteză. Da, ele contează, dar populaţia trebuie să se bucure de fenomen”, a declarat Justin Ștefan la DigiSport.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.