Sport
„Juveţii”, testaţi pentru coronavirus! „Am făcut totul în nume propriu”

Mihai Rotaru a declarat pentru AntenaSport că jucătorii şi staff-ul tehnic al Universităţii Craiova au făcut testele pentru coronavirus, iar acum aşteaptă rezultatul.

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că totul a fost organizat de club şi că nimeni nu i-a ajutat cu nimic: "Am cumpărat ce a fost nevoie și am făcut testarea. Acum așteptăm rezultatul testelor. Dar am făcut totul în nume propriu, nu a existat altcineva care să ne ajute, de exemplu Liga. Cred că în două zile primim rezultatul"

 

Chiar dacă s-a vorbit despre un cantonament în străinătate pentru băieţii lui Corneliu Papură, Rotaru a dezvăluit că totul a căzut, întrucât există o stare de nesiguranţă în toată Europa: "Nu s-a putut. Am spus că, dacă nu reușim până luni, nu mai are niciun sens. După 15 mai nu se mai prelungește starea de urgență. Nu are rost să plecăm într-un loc unde nu se știe 100% ce se va întâmpla. A căzut această variantă. Am muncit la ea o săptămână, dar din păcate nu s-a putut. Ar fi fost un lucru bun să ne antrenăm împreună"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.