Sport
Koljic şi Cicâldău fac parte din echipa etapei

Etapa trecută, Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-1, în faţa Astrei. Evoluţiile bune ale lui Elvir Koljic şi Alex Cicâldă i-au făcut pe oficialii LPF să îi includă în echipa etapei cu numărul 4 din play-off.

Elvir Koljic a reuşit să înscrie cele două golurile ale Universităţii, în timp ce Alex Cicâldău a reuşit un assist de excepţie la prima reuşită a bosniacului. Iată ce au scris oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal despre cei doi:

 

Elvir Koljic (U Craiova / 24 ani / 9 jocuri) - "Este atacantul care i-a lipsit Universităţii în multe jocuri din acest sezon. Graţie dublei reuşite în poarta giurgivenilor, oltenii şi-au trecut în cont toate punctele."

 

Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 ani / 26 jocuri) - "Şi-a pus din nou în valoare calităţile tehnice deosebite. A oferit una dintre cele mai frumoase pase de gol din acest sezon, stagiune în care a contribuit la 15 dintre reuşitele oltenilor."

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.