Sport
La volei, SCMU Craiova a luat toate punctele la debutul în noul campionat

În prima etapă a campionatului, echipa masculină de volei a SCMU Craiova s-a impus, în Sala Polivalentă din Bănie, cu 3-1 (25-27, 25-23, 25-21, 25-21) în fața formaţiei Universitatea Cluj. Cele două echipe se întâlniseră într-un meci amical săptămâna trecută, iar elevii lui Dan Pascu s-au impus atunci cu 3-0, tot pe teren propriu.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Halilovic (5 puncte), Lică (8), Milivojevic (17), Imhoff (10), Olteanu (3), Sestan (8), Majstorovic, Teleleu, Georgescu (5), Ene (13), Lupu (3). Din păcate pentru formaţia din Bănie, căpitanul Laurenţiu Lică s-a accidentat la genunchi. Pentru echipa lui Dan Pascu urmează un joc în Cupa României, pe terenul celor de la CSM București, miercuri, 17 octombrie, de la ora 17. În campionat, elevii lui Dănuț Pascu vor juca tot acasă, sâmbătă, 20 octombrie, în compania grupării ACS Volei Municipal Zalău.

La feminin, în liga secundă, SCMU Craiova a reuşit două victorii în deplasare: 3-0 (25-22, 25-20, 25-14) cu CSM Sighetul Marmației şi 3-0 (25-12, 25-20, 25-16), la Cetate Deva. Au evoluat jucătoarele: Andreea Matei, Andreea Constantinescu, Iulia Zlotea, Mihaela Truță, Roxana Bicuț, Raluca Rizan, Roberta Pîrvan, Cezara Blendea, Antonia Lupu-Bangă, Alexandra Brabete, Anca Andreescu. “A fost un început de campionat obositor, prin prisma deplasărilor. Trebuie să recunosc că am avut parte de un adevărat maraton. Dacă stăm să ne uităm în urmă, fetele au jucat 3 meciuri, toate în deplasare, în decursul unei săptămâni. Adică în doar 7 zile am jucat la Timișoara, Sighetu Marmației și Deva. Din fericire echipa noastră a câștigat toate cele 3 deplasări cu scorul de 3-0. În privința rezultatelor, nu pot să mă declar surprins, mă așteptam să câștigăm aceste meciuri. Am avut parte de un început de campionat relativ ușor, care ne ajută în omogenizarea echipei pentru restul campionatului, având în vedere că au fost nu mai puțin de 7 schimbări în rândul jucătoarelor pentru acest nou sezon, dacă le luăm în considerare și pe Truță și Zlotea care anul trecut nu au prins decât finalul de campionat. Am văzut și lucruri bune și lucruri rele, vedem ce putem îndrepta sau îmbunătăți. Primul test adevărat îl vom avea sâmbătă, 20 octombrie la ora 13:00, în compania echipei din Pitești, în primul meci disputat acasă, în Sala “Ion Constantinescu”. Va fi un meci foarte dificil, unde adversarele noastre pornesc favorite. Sperăm să avem și suportul spectatorilor și să reușim să ne mobilizăm îndeajuns și să obținem un rezultat bun. Cu siguranță va fi o partidă bună" a declarat antrenorul Lucian Zlotea pentru site-ul oficial al clubului SCM Craiova. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.