Sport
Lăsați-ne să ne pregătim pentru CFR! Delegația Științei a efectuat un nou test COVID

După ce Liga Profesionistă de Fotbal și-a îndreptat atenția asupra a ceea ce s-a întâmplat în Bănie după finalul jocului cu Botoșani, oficialii Universității Craiova au decis că este nevoie să se efectueze un nou test pentru coronavirus pentru a se vedea clar faptul că niciun jucător nu este pozitiv. 

“Ce trebuiau să facă jucătorii? Ei se duceau să intre în cantonament și fanii au ținut calea autocarului. Jucătorii au coborât din autocar și trebuiau să ajungă în camere. E o aiureală. Este o tâmpenie. Asta e ca și protocoalele care s-au făcut. Sunt niște protocoale tâmpite.”, a fost poziția președintelui Sorin Cârțu. Pentru ca totul să fie în regulă și pentru a nu exista probleme și incertitudine pe baza a ceea ce s-a întâmplat, delegația Universității Craiova a făcut un test pentru coronavirus, dar rezultatele au arătat clar că niciun jucător nu a fost testat pozitiv.

 

„Ne organizăm ca indiferent de evenimente să ne protejăm indiferent de situații. Autocarul a fost blocat pe stradă, din cauza fumigenelor instalațiile de aer condiționat nu au făcut față. S-a luat decizia ca jucătorii să coboare și să stea la distanță, după care au mers în locul de cantonament. A fost o surpriză și pentru noi, a trebuit să ne protejăm jucătorii pentru a nu risca să se îmbolnăvească nimeni. Nu riscăm să primim vreo penalizare, nici să facem teste suplimentare, noi am respectat toate protocoalele. Noi trebuie să protejăm pe toată lumea acum, întâi pe noi, dar și pe cei care intră în contact cu noi”, a fost și declarația lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. 

 

Toată această mediatizare a venit din pricina faptului că suporterii Universității Craiova s-au strâns la cantonamentul din „Lunca Jiului” pentru a le ofer un plus de motivație jucătorilor. Aceștia au fost în număr de aproximativ 150. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.