Sport
Laurențiu Lică: „Suntem mulțumiți cu ce am realizat”

Într-o intervenție prin Skype la emisiunea „ACTIV ARENA”  de la Oltenia TV, căpitanul formației de volei masculin SCM Universitatea Craiova, Laurențiu Lică, a vorbit despre sezonul încheiat, despre situația actuală, dar speră ca lumea să revină la normal în lunile viitoare. 

Federația Română de Volei a decis ca sezonul de volei să se încheie, iar această decizie i-a găsit pe voleibaliștii lui Pascu pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la 10 lungimi de liderul Arcada Galați. Astfel, craiovenii au cucerit medaliile de argint: „Nu cred că se putea mai mult, erau 10 puncte diferență, dar pe cine mai interesează aceste calcule? Ne confruntăm cu o situație foarte serioasă și aș vrea ca toți să respectăm restricția, trebuie să rămânem în casă pentru a ne vedea sănătoși în următoarele luni! Putem spune că cel mai bun meci a fost cel cu Dinamo, de ziua mea, a fost cu o conotație specială. Una peste alta, cred că am avut un sezon bun. Ca de obicei, am început mai greu, dar lucrurile le-am pus la punct repede și am reușit să facem o echipă competitivă. Nu m-am gândit nicio clipă că nu vom câștiga vreo medalie, păcat că pandemia ne-a furat plăcerea de a primi medaliile la finalul meciului.”, a declarat Laurențiu Lică

 

Sportul este paralizat în întreaga țară și nu se știe când se vor relua competițiile, însă oltenii își fac planuri de viitor: „Dan Pascu deja își face planuri pentru anul viitor. Într-o discuție cu el mi-a umplut sufletul pentru că știu că trecem printr-o perioadă dificilă, iar el mi-a inspirat optimism și mi-au plăcut gândurile de viitor. Bănuiesc că deja se discută despre continuarea pe aceeași linie, acela de a avea performanțe la volei masculin.”

 


„Încerc să rămân activ alături de familie, sportul înseamnă sănătate. Îndrum pe toată lumea pentru a face minimul de mișcare, știu că este greu, dar trebuie să avem grijă de noi.”, a mai declarat Lică. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.