Sport
Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Universității Craiova?! Tehnicianul sosește mâine în România

Conform ultimelor informații, Mihai Rotaru este decis să-l schimbe pe Corneliu Papură, iar soluția este Laurențiu Reghecampf. Acesta are programată sosirea în țară mâine. 

Conform prosport, Reghe s-a înțeles cu Mihai Rotaru, iar fostul tehnician al FCSB-ului va avea un salariu de 15.000 de euro. De asemenea, contractul va avea un clauză specială. Dacă nu vor fi rezultate, Rotaru poate să-l demită pe Reghecampf fără a plăti o sumă.

 

Reghecampf a pregătit în carieră formaţiile Gloria Bistriţa, FC U Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda și Al Wasl.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.