Sport
Liga I se mută în Antalya?

Propunere surpriză la videoconferinţa organizată azi de LPF, la care au participat cluburile din Liga I: restul sezonului, respectiv cele 8 etape din play-off şi cele 12 etape din play-out să se dispute în Turcia, mai precis în Antalya, după un cantonament prealabil, în aceeaşi zonă. Majoritatea cluburilor au agreat această soluţie şi urmează să se mai discute pe marginea acestui subiect. 

S-a apelat la această variantă din mai multe motive: starea de urgenţă în care se aflăRomânia până pe 15 mai, necesitatea de a termina campionatul şi Cupa până la 20 iiulie, termenul impus de UEFA, majoritatea echipelor nu au bază proprie de antrenament, care este ultranecesară dacă se vrea reluarea pregătirii acum, meciurile s-ar organiza mult mai uşor în condiţiile excelente oferite de Antalya, zona respectivă este liberă în această perioadă, turismul fiind afectat de pandemie, preţurile au rămas reduse în aceste condiţii şi îşi pot permite toate echipele, în Antalya nu ar exista cazuri de coronavirus. Dar mai ales echipele vor să termine sezonul neapărat, pentru a-şi încasa drepturile TV, iar varianta Antalya pare cea mai sigură. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.