Sport
Caz de coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost amânate

După ce magazionerul clubului Dinamo Bucureşti a fost depistat pozirtiv cu COVID 19, LPF a amânat meciurile din play-off şi din Cupa României ale formaţiei din Ştefan cel MareO anchetă epidemiologică a fost demarată și până la finalizarea sa, roș-albii nu vor putea disputa niciun meci. Sâmbătă seara, Dinamo trebuia să joace acasă, cu Chindia Târgoviște, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I. 

Comunicatul LPF: 

"Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.