Sport
Lyes Houri l-a fermecat pe Mihai Rotaru: „E marele nostru câștig din perioada de transferuri”

Mihai Rotaru a avut o intervenție prin telefon la Pro X și a vorbit despre noul transfer al Știinșei, Lyes Houri. 

Lyes Houri a debutat pentru Universitatea Craiova în meciul cu Sepsi, iar fotbalistul francez a făcut o partidă destul de bună. Patronul Științei, Mihai Rotaru, nu a ezitat să-l laude pe jucătorul sosit spre finalul perioadei de transferuri: „Dacă am putea da timpul înapoi, trebuie să spun că am fi preferat fault în afara careului, care ar fi însemnat lovitură liberă de la 16 metri și eliminare.

Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeți pe Lyes Houri. Am spus de când l-am văzut că e marele nostru câștig din perioada de transferuri, are caracter și este un sportiv complet. Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria, Gică Hagi mi-a zis întotdeauna: «băi Mihaie, trebuia să-l iei». A venit acum și suntem fericiți, chiar cred că e pe stilul nostru.

Se așteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, cu siguranță îl achiziționăm. Am plătit o sumă pe împrumut și avem opțiune din vară. Trebuie întotdeauna să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriță, Băluță, pe acest stil”, a spus Rotaru la Pro X.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.