Sport
Mai apare un stadion în Bănie? „Va fi amplasat în Balta Craioviței”

Chiar dacă nu au reuşit promovarea în liga secundă, oficialii celor de la FCU 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, anunță că vor să-şi construiască stadion.

Marcel Puşcaş, preşedintele clubului din liga a 3-a, a anunțat că echipa va avea un stadion nou. În direct la PRO X, Puşcaş a declarat: "Patronul are proiectul și va începe în vara asta construcția unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt puțini investitori în fotbalul românesc care au adus bani de acasă pentru construcția unui stadion. Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craioviței, iar construcția lui va dura un an"

 

U Craiova 1948 ( FCU) îşi dispută partidele de pe teren propriu la Severin, iar sezonul acesta a ratat promovrea în Liga 2. Echipa a fost înscrisă în Liga 4 în 2017, iar la finalul sezonului, a promovat în Liga 3. Adrian Mititelu nu este la prima promisiune de acest gen, anunțând de mai multe ori că va construi un stadion.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.