Sport
Mangia: „Chiar şi fără Mitriţă şi Donkor, avem calitate pentru a câștiga la Chiajna”

În etapa a 18-a a Ligii I, Universitatea Craiova joacă în deplasare, cu Concordia Chiajna, joi, de la ora 20. Chiar dacă Mitriţă şi Donkor sunt suspendaţi, Devis Mangia spune că echipa are calitate pentru a câştiga acest meci, în ciuda valorii adversarului, a condiţiilor meteo şi a terenului sintetic, cu care elevii săi nu sunt obişnuiţi. 

„E un meci dificil pentru noi, având în vedere valoarea adversarului, dar și din cauza vremii, care este una aparte în această perioadă, dar și din cauza gazonului, care e diferit. Totuşi, acestea nu sunt eventuale scuze pentru un eşec, fiindcă avem calitate pentru a câștiga acest meci. Ar fi greșit să privim doar numărul de puncte pe care Chiajna le-a acumulat, această echipă a câștigat cu FCSB și a pierdut la limită cu Cluj. Întâlnim o echipă care primeşte gol foarte greu. Noi nu vom conta pe Donkor și Mitriță. Mitriță e suspendat, dar e şi accidentat la gleznă, oricum nu ar fi putut să joace. În această perioadă a campionatului e puțin mai greu, valoarea echipelor e mai echilibrată din cauza condițiilor meteo. Pentru mine important e ca meciul să fie de calitate, cu spectacol, și totodată trebuie să avem în vedere sănătatea jucătorilor. Dacă se joacă în condiții climaterice mai bune, nu poate fi decât mai bine pentru spectacol. Cu această vreme au fost mai puțini spectatori la stadion. Și e un lucru firesc, e foarte frig. Pentru mine important e pe ce loc va fi Craiova în mai, nu la finalul lui 2018. Se vor schimba multe lucruri până atunci. Nu la echipă, în general”.

 

Fundaşul portughez Tiago Ferreira a declarat despre meciul de la Chiajna: „Va fi un meci foarte greu, pe un teren greu, trebuie să fim competitivi și agresivi, să câștigăm acolo. Nu am avea scuze, trebuie să câștigăm toate meciurile. Doar pentru asta jucăm, să învingem, nu ne gândim la o revanşă pentru eşecul din tur, ci la clasament. Ne dorim să încheiem anul 2018 cât mai sus posibil". 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.