Sport
Mangia e mulţumit de lot: 'După meciul cu Chiajna eram candidaţi la retrogradare, acum suntem consideraţi favoriţi la titlu”

Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 21, în deplasare, meciul din etapa a 8-a a Ligii I, cu Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii sunt la egalitate de puncte, 11, după primele 7 runde. Antrenorul italian al Ştiinţei se consideră mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie în acest moment şi spune că partida de la Mediaş va fi un barometru în ceea ce priveşte nivelul echipei sale. 

Devis Mangia a declarat: „Va fi un meci interesant din punctul nostru de vedere, după ultimele două victorii ale noastre, vom înâelege la ce nivel dne aflăm. Gaz Metan este, pentru mine, o echipă bună, care a început sezonul bine, cu o bună  tranziţie pozitivă, au atacanţi de calitate, în special Fortes, dar eu sunt foarte mulţumit de echipa mea şi sper să câştigăm. Ultimii veniţi, Koljic, Nuno Rocha, Meza Colli ne pot ajuta mult. Frumuseţea fotbalului este că acum două săptămâni eram candidaţi la retrogradare, se urmărea dacă antrenorul poate construi o nouă echipă, după ce s-au cedat  jucători, acum suntem una dintre candidatele la titlu. Eu mă gândesc numai la meciul următor, cu Mediaş. Nu m-am uitat la clasament în primele 7 etape, acum văd că pe primele 3 locuri sunt echipele care au fost şi anul trecut acolo. Avem nevoie de echilibru în orice situaţie, cred că anul acesta vor fi mai multe echipe care vor lupta pentru titlu. Sunt bucuros că avem mulţi jucători la echipele naţionale, îi felicit, dar nu ştiu încă în ce stadiu sunt din punct de vedere fizic."

 

Fundaşul Marius Briceag a spus: „Va fi un meci greu, fiindcă Mediaş este o echipă bună, dar dacă vom intra concentraţi şi vom avea o atitudine bună putem face un rezultat favorrabil. Avem un moral bun, sper să facem un meci bun la Mediaş şi să câştigăm. Nu este presiune pe noi, fiindcă nu ne gândim la titlu sau la locul pe care suntem, luăm fiecare meci în parte". 

Portarul Mirko Pigliacelli este incert pentru meciul de la Mediaş, după ce a suferit o toxiinfecţie alimentară şi a fost internat la spitalul de boli infecţioase din Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.