Sport
Alb-albaştrii au zburat la Cluj. Mangia e precaut înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Avem un meci complicat”

Universitatea Craiova se află la 1 punct de liderul CFR Cluj înaintea duelului direct din etapa a 9-a, din Gruia, programat duminică, de la ora 20.30. Devis Mangia spune că meciul va fi unul complicat pentru elevii săi, dar aceştia vor da totul pentru victorie. Delegaţia Ştiinţei a zburat cu un charter spre Cluj şi se va întoarce acasă după meci, pentru a pregăti derby-ul cu Dinamo, programat sâmbăta viitoare, la Severin.

„Jucăm cu echipa care se află pe primul loc în clasament, aşa că ne aşteaptă un meci complicat. CFR este una dintre cele două echipe care au cheltuit mult în vara aceasta pentru a face transferuri. Noi vom da totul duminică seară pentru a obţine toate punctele puse în joc. Întâlnim o echipă care vrea să câştige mereu, dar noi vom lupta. CFR Cluj are jucători cu calitate, ca Deac sau Culio, ceea ce mă interesează este să jucăm bine. CFR Cluj este o echipă atentă pe faza defensivă. Speranţa mea este ca meciul de duminică să fie un spectacol frumos” a spus Mangia. Tehnicianul italian acuză programul încărcat de care are parte echipa sa în etapele rămase până la finalul turului. Astfel, Universitatea este singura echipă care joacă nu mai puţin de 3 meciuri în 7 zile. "Craiova, ca echipă, oraş, suporteri, merită mult mai mult respect, inclusiv din partea celor care stabilesc programul competiţional, este foarte dificil pentru orice echipă să joace atât de des, o dată la 2 zile" a spus italianul. 

Portughezul Tiago Ferreira crede că Universitatea şi CFR sunt cele mai bune echipe din România şi are speranţa că va câştiga titlul în tricoul Ştiinţei. „Din punctul meu de vedere noi şi CFR suntem cele mai puternice echipe din campionat. Va fi un meci dificil pentru noi, dar cu siguranță va fi unul dificil și pentru ei. Noi sperăm să câștigăm, să venim cu toate punctele puse în joc și să continuăm pe aceeași panta ascendentă. Mă simt foarte bine la Craiova și recunosc că am visul de câștiga titlul” a spus stoperul lusitan.

Deplasarea la Cluj-Napoca a suporterilor din Craiova pentru meciul Științei cu CFR Cluj se poate realiza și cu autocarele puse la dispoziție de agenția de turism Star Tours. Prețul unui bilet dus-întors este de 30 lei. Plecarea autocarelor se va face duminică, 10 septembrie, ora 9, din parcarea Sălii Polivalente. Suporterii trebuie să se prezinte la sediul agenției StarTours, situat pe Str. Calea Unirii, nr 30, Craiova, Dolj, pentru a achiziționa voucherul de transport. Biletele în sectorul destinat exclusiv fanilor Științei (Peluza 1, Inel 1, Sector 28) pot fi achiziționate de la casele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” în ziua meciului, la preţul de 20 de lei.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.