Sport
Mangia exclude varianta demisiei şi dacă Ştiinţa pierde şi cu CFR Cluj: 'Trebuie să arătăm personalitate, nu ne mai permitem greşeli'

Universitatea Craiova vine după două eşecuri, dar antrenorul Devis Mangia spune că nu ia în calcul să demisioneze nici dacă echipa pierde şi derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, pe „Ion Oblemenco”, în etapa a 4-a a play-off-ului. Italianul afirmă că echipa trebuie să arate personalitate în acest moment crucial al sezonului şi să câştige pentru a reintra în lupta pentru titlu. 

Ce a declarat Devis Mangia la conferinţa de azi: „Este un meci dificil, dacă nu câştigăm şansele la titlu vor scădea şi mai mult. Important este ce demonstrăm pe teren, nu mă interesează să avem prima şansă înainte de meci. Avem o singură zi pentru a pregăti meciul cu CFR şi nu avem multe soluţii, nu am posibilitatea de a schimba mulţi jucători. Nu mă interesează acum calendarul, ci doar acest meci şi vrem să facem totul pentru a câştiga. În fotbal, după un meci urmează altul, avem şansa să arătăm că suntem o echipă de valoare. Această echipă a avut tot timpul atitudine, dar trebuie să demonstrăm personalitate şi mentalitate, să fim concentraţi, nu ne mai permitem greşeli în acest moment al sezonului. Dacă vom câştiga, putem reintra în lupta pentru titlu. CFR rămâne lider şi dacă nu face un rezultat pozitiv. Este exclus să-mi dau demisia, nu face parte din mentalitatea mea". 

Renato Kelic a spus: „Am pierdut două meciuri în care nu am fost mai slabi ca adversarii. Cucu CFR vrem să câştigăm, pentru a-i mulţumit pe fani, ne dorim să vină în număr mare pentru a ne ajuta să învingem. Este un derby, poate fi decis de o greşeală, de o minge. Mai sunt destule meciuri, mai avem şansa de a reveni”.  

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.