Sport
Mangia mai are un fundaş la dispoziţie, după ce Acka a semnat revenirea în Bănie

Fundaşul ivorian Stephane Acka a revenit la Universitatea Craiova, semnând astăzi un contract valabil pe o perioadă de 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Acka a jucat în sezonul trecut şi în cel actual la formaţia turcă Erzurumspor, devenind liber de contract în iarnă. Acka se antrena de o lună cu Universitatea, dar abia acum a primit cartea verde de la clubul din Turcia.

În vârstă de 28 de ani, stoperul a mai evoluat la echipa din Bănie în perioada 2014-2017, în care a disputat 64 de meciuri şi a marcat un gol. 

„Născut în Abidjan, Coasta de Fildeș, Stephane Acka s-a mutat de la cinci ani în Italia. A mai evoluat de-a lungul carierei la formații precum Hellas Verona, Legnano Salus, AC Belluno și ultima oară la Erzurumspor. Are 28 de ani și 1.84 m înălțime. A evoluat în 64 de partide pentru Știința Craiova, bifând în total 5.292 de minute” precizează clubul din Bănie. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.