Sport
Mangia: „Nu trebuie să mai facem greşeli, dacă vrem ceva important în acest sezon”

În etapa a 17-a a Ligii I, Universitatea Craiova joacă pe "Ion Oblemenco", duminică, de la ora 17, cu Dunărea Călăraşi. După eşecul de la Botoşani, antrenorul Ştiinţei, Devis Mangia, spune că echipa sa nu mai are voie să facă alţi aşi greşiţi dacă vrea să-şi îndeplinească obiectivele în acest sezon. Italianul crede că elevii săi ar trebui să aibă mai multă răbdare în atac contra echipelor care se apără supranumeric, care baricadează în propria jumătate, aşa cum va fi şi probabil cazul Dunării Călăraşi. 

„Va fi meci dificil, pentru că Dunărea Călăraşi este o echipă bună pe contraatac, a avut rezultate bune în deplasare, a remizat la Cluj, este o echipă periculoasă, cu un antrenor pregătit. Pe această vreme, diferenţele de valoare dintre echipe nu se simt. Kelic este suspendat, iar Florin Gardoş are o problemă la gambă. Mitriţă nu s-a antrenat alături de noi mai multe zile, dar cred că va fi OK, va putea juca duminică. Trebuie să fim mai răbdători în meciurile cu echipele care se închid. Noi trebuie să schimbăm ceva, fiindcă avem probleme în prima repriză, aşa s-a întâmplat în ultimele 5 meciuri. Nu ne permitem să mai facem alte greşeli dacă vrem ceva de la acest sezon. Trebuie să fim mai eficienţi, dacă avem mute ocazii să nu mai ratăm aşa mult” a spus Devis Mangia într-o conferinţă de presă. 

Mangia a dezvăluit că portarul Mirko Pigliacelli a acceptat prelungirea contractului, dar încă nu s-au semnat actele: „Pigliacelli îşi va prelungi contractul, nu este oficial deocamdată fiindcă sunt chestiuni de birocraţie, va semna prelungirea în scurt timp. Pentru mine, Mirko este cel mai bun portar al campionatului, chiar dacă a făcut acele greşeli la Botoşani. La fel, Mitriţă este cel mai bun atacant, Cicâldău este cel mai bun mijlocaş şi Bancu este cel mai bun fundaş”.

Mijlocaşul Alex Cicâldău a vorbit despre meciul cu Dunărea Călăraşi: „Va fi meci greu, cu o echipă bună, care a făcut meciuri bune în acest campionat. Indiferent cum joacă echipa adversă noi trebuie să ştim să o atacăm. Am analizat greşelile pe care le-am făcut la Botoşani şi sperăm să luăm toate punctele duminică". 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.