Sport
Mangia şi Cicâldău anticipează un meci spectaculos între Craiova şi Viitorul: „Suntem două echipe care jucăm fotbal”

Universitatea Craiova joacă împotriva echipei lui Gică Hagi, Viitorul, sâmbătă, de la ora 21, pe stadionul "Ion Oblemenco", în etapa a 9-a a Ligii I. Oltenii sunt pe locul 8, cu 11 puncte, în timp ce Viitorul ocupă poziţia a şasea, cu 13 puncte. Antrenorul Ştiinţei, Devis Mangia, şi mijlocaşul venit în Bănie chiar de la Viitorul, Alex Cicâldău, au prefaţat duelul de sâmbătă seara, ambii declarând că se aşteaptă la un meci spectaculos, după ce ultima dispută directă s-a terminat 3-3, în primăvara aceastui an. 

Devis Mangia a declarat: „Sper că va fi un meci spectaculos, la fel ca anul trecut. Am avut meciuri grele, cu diverse variante tactice, dar spectaculoase. Sper să fie şi terenul bun, fiindcă sunt 3 componente necesare pentru a fi un meci spectaculos: echipele, gazonul şi spectatorii. La Mediaş am făcut un meci bun, dar sper să nu mai repetăm acele erori. Nu e o scuză, dar jucătorii mai au nevoie de timp pentru a se obişnui unii cu alţii. Trei înfrângeri sunt deja multe în 8 meciuri, am primit uşor goluri, dar ştiţi că eu sunt un antrenor italian atipic, nu sunt pe stilul catenaccio, îmi place jocul deschis. Dacă vom avea echilibru emoţional în toate momentele, atât în cele mai puţin frumoase, precum acesta, cât şi în cele bune, care sper să vină, sunt sigur că această echipă va ajunge departe. Avem un grup unit, cu toţii, conducere, staff şi jucători. Până acum nu am putut să trimit pe teren echipa pe care o am eu în cap. Mitriţă va lipsi sâmbătă, este un jucător foarte important pentru noi, dar vom juca tot în 11, are cine să-l înlocuiască şi sunt convins că acel jucător va da maximum pe teren. Meza Colli va fi disponibil abia după meciul de la CFR."

Alex Cicâldău spune că nu ar sărbători un eventual gol marcat sâmbătă: „Sunt sigur că va fi un meci spectaculos, fiindcă suntem două echipe care jucăm fotbal. Voi juca împotriva foştilor colegi, care îmi sunt prieteni, iar dacă voi marca nu mă voi bucura, fiindcă am şi voi avea un mare respect pentru fosta mea echipă, le voi fi recunoscător mereu celor de acolo, fiindcă m-au format ca jucător.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.