Sport
Mangia şi Gustavo au prefaţat deplasarea de la Voluntari: 'Va fi meci greu, dar suntem pregătiţi să-l câştigăm!'

Universitatea Craiova joacă vineri seara, de la ora 9 fără un sfert, în deplasare, cu FC Voluntari, partida din penultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul Ştiinţei, Devis Mangia, şi golgheterul echipei, Gustavo, au prefaţat disputa din Ilfov într-o conferinţă de presă.

„Meciul cu Voluntari va fi unul dificil, atât fiindcă întâlnim un adversar bun, cu care am avut probleme şi în tur, am făcut 1-1 la Severin, dar şi pentru că vom juca pe un teren neobişnuit de mic, unde spaţiile sunt reduse, aşa că ne aşteptăm la un meci strâns. Vom evolua însă conform principiilor noastre de joc şi sperăm să facem un meci cât mai bun, indiferent de condiţiile de joc. Avem aproape toţi jucătorii la dispoziţie, doar Popov şi Glavina nu sunt la 100% din punct de vedere fizic” a spus Mangia, care a ţinut să le ureze „La mulţi ani” tuturor fanilor care sărbătoresc Valentine’s Day, cât şi să-l felicite public pe Gică Craioveanu, care a împlinit astăzi 50 de ani. De altfel, toată echipa Ştiinţei i-a transmis lui „Grande” un mesaj pe pagina oficială de facebook. Mangia spune că-şi mai doreşte jucători, având două posturi neacoperite. 

„Va fi un meci greu, fiindcă Voluntari este o echipă bună, dar noi suntem pregătiţi să câştigăm, am avut o săptămână bună de pregătire şi sperăm să o fructificăm. Mă bucur că sunt în topul golgheterilor, dar nu este scopul meu acesta, să devin golgheterul ligii I, pentru mine e important ca echipa să câştige, indiferent că marchez eu sau ceilalţi atacanţi de la noi. Totuşi, m-am bucurat când am văzut că sunt într-o ierarhie a golgheterilor brazilieni în Europa, alături de jucători mari, precum Neymar sau Jonas" a declarat brazilianul Gustavo, care a ajuns la 11 goluri în acest campionat, după reuşita cu Sepsi.

Intrarea la meci costă 15 lei pentru fanii Ştiinţei, iar Peluza Nord organizează deplasarea, preţul transportului fiind 25 de lei. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.