Sport
Mangia: 'Trebuie să mergem cu mare personalitate la Sepsi, pentru ei e un meci istoric!'

În runda a doua a play-off-ului, Universitatea Craiova joacă în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe, vineri, de la ora 20.30. Dacă Acka spune că gazdele vor fi motivate suplimentar deoarece pe 15 martie este Ziua maghiarilor de pretutindeni, antrenorul Devis Mangia spune că pentru Sepsi este un meci istoric, fiind primul din play-off pe teren propriu.

Va fi un meci important, dificil, este primul pentru ei din istorie în play-off acasă. Sepsi este o echipă valoroasă, de calitate, pregătită bine. Antrenorul lor (Eugen Neagoe, n.r.) vrea să câştige orice meci, indiferent de adversar, nu doar pe cel contra noastră. Respectăm toţi jucătorii lor, nu doar pe Tandia, au mulţi jucători de calitate. Declaraţiile lui Bancu la adresa celor de la Sepsi sunt episod închis, el şi-a cerut scuze deja. Trebuie să mergem cu personalitate mare şi să facem maxim. Martic este accidentat, iar Fedele şi Meza Colli sunt în afara lotului” a spus Mangia. 

Mihai Bobonete a promis că oferă cadou maşina sa, un Ford Mustang, vopsită în culorile Ştiinţei, lui Mateiu, Bancu sau Pigliacelli, în cazul câştigării titlului, dar Mangia pretinde, în glumă, că şi el o vrea: „Nu e bine să dea maşina unui jucător, că se supără ceilalţi din lot, mai bine să dea maşina antrenorului şi gata, este mai simplu!”

Despre revenirea lui Sorin Cârţu la Universitatea, Devis Mangia a declarat: „Din punct de vedere tehnic nu s-a schimbat nimic, eu sunt în continuare antrenorul echipei. Sorin Cârţu nu a discutat cu jucătorii, doar eu am vorbit cu el. Sper că va fi talisman pentru titlu, dar primii care trebuie felicitaţi dacă se câştigă ceva sunt jucătorii". 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.