Sport
Marcel Popescu a anunțat când revine Koljic pe teren

Accidentarea lui Koljic a dat peste cap planurile Universității Craiova. Cristiano Bergodi îl vedea pe atacantul bosniac ca o piesă de bază în angrenajul echipei care se bate la campionat. 

Vedeta oltenilor a fost operată, iar Marcel Popescu, managerul general al Științei, a anunțat că Elvir Koljic are o voință ieșită din comun, iar atacantul ar putea reveni mult mai repede decât se credea. „Prognoza este bună, mai ales după ce a fost operat. Erau puține semne de întrebare și era o alarmă dată de ce ar putea să găsească în momentul în care îl deschid. După operație semnele sunt bune, este pe mâna unor profesioniști. A început recuperarea. Are o voință ieșită din comun”

 

Acum rămâne să răspundă și organismul pentru că la orice fel de intervenție, până la urmă e mama natură care își pune cuvântul și de la organism la organism. Dominat de mental te poți face mai repede bine pentru că ești ceea ce vrei să fii. Sunt convins că Elvir în 2021, la sfârșitul lui ianuarie, va reveni în teren”, a mai spus Marcel Popescu la PRO X. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.