Sport
Marcel Popescu: „Nu ne grăbim să facem o schimbare.” Ce spune despre Șumi și Reghe

Managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a vorbit la Prosport LIVE despre posibilitatea ca Marius Șumudică sau Laurențiu Reghecampf să vină în Bănie. 

Marcel Popescu recunoaște că echipa nu a arătat prea bine în meciul cu Sepsi și că toată lumea așteaptă mai mult din partea jucătorilor: „Nu am fost mulțumit. Așteptăm mai mult, nu suntem disperați. Meciul a lăsat de dorit. E abia începutul, punctele se înjumătățesc. Aștept alte meciuri! Nu mă pot pronunța în urma unui singur meci. După 5 meciuri o să vedem unde ne aflăm… Koljic când a avut prima accidentare era la un pas să fie golgheterul Ligii 1, acum era deja golgheterul al zi și e greu de înlocuit pentru că este un jucător de top și e mult peste media campionatului. Ar putea să facă față în Premier League, așa spun cei care îl urmăresc, dar ce să facem… Asta e!

Ce așteptări să avem? Meciurile se joacă fără spectatori și e un impediment faptul că jucăm la Giurgiu. Viitorul este în ascensiune de la venirea lui Rednic. Așteptăm puncte cât mai multe, dar astea vin în urma unui joc bun.

Mamut nu m-a dezamăgit, dar el nu este Koljic. Căutăm tot timpul atacant, dar cine îți dă acum un atacant care își termină contractul în vara anului 2021? Sunt jucători no name care au dat randament la echipe mai slab cotate decât Universitatea Craiova….  

 

Legat de posibilitatea ca Șumudică sau Reghecampf să vină antrenori la Universitatea Craiova, managerul general al Științei recunoaște că cei doi sunt tehnicieni foarte buni, însă conducerea nu se grăbește să-l demită pe Corneliu Papură: „„Șumi și Reghe sunt antrenori interesanți. Nu știu care e mai aproape de Craiova, că nu știu unde au domiciliu. Cred că pe niciunul nu îl leagă ceva de Universitatea Craiova, iar ăsta e un club la care trebuie să mergi cu patimă. Ei au patimă pentru meserie. Nu ne grăbim să facem o schimbare. Discutăm lucrurile astea peste o lună, în funcție de rezultate. Nouă ne trebuie liniște acum.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.