Sport
Marcel Pușcaș: „Acest club e al familiei Mititelu”

Fostul președinte al U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, a dezvăluit pentru Sport Total FM motivele pentru care a plecat de la formația din liga secundă. 

Pe Marcel Pușcaș l-a dezamăgit faptul că nu s-a putut implica atât de mult în viața echipei: „„Eu cred că am lucrat bine și absolut tot ce mi s-a cerut să fac, am făcut, ce nu mi s-a cerut să fac, într-adevăr, n-am făcut! Discuțiile pot continua, dar aș vrea să mă opresc aici pentru că nu mai avem timp să ne certăm. Suntem prea bătrâni să ne certăm și să ne mai împăcăm…Să rămână așa!”, a declarat Marcel Pușcaș la Sport Total FM.

 

„Eu nu am lucrat niciodată în 30 de ani, de după Revoluție, adică n-am fost angajatul nimănui…de 30 de ani am firmele mele. Nu sunt dispus să dau socoteală vreunui șef. A fost pentru prima dată în viață când am fost salariatul cuiva (n.red. – al lui Adrian Mititelu).

Acest club e al familiei Mititelu, să nu uităm treaba asta. Sigur că nu poți interveni în problemele unei familii. Ce trebuia să fac? Să dau oameni afară? Să le spun să vină la program?”, a mai spus Pușcaș.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.