Sport
Marele anunţ: „Din câte știu, Rădoi va pleca la Craiova”

În direct la GSP Live, fostul internaţional Florin Prunea a dezvăluit că Mirel Rădoi este aproape de a semna cu Universitatea Craiova.

Prunea consideră postul de selecţioner ar trebui ocupat de un antrenor cu experienţă, iar Rădoi ar fi mai potrivit pentru a fi pe banca Universităţii Craiova: "Eu cred că pleacă. Dacă dorim performanță, ne trebuie un antrenor cu experiență. Dacă vrem urna a treia sau a patra... Dacă se dorea să ne calificăm la Campionatul European organizat și de noi, cred că puneam un antrenor precum Dan Petrescu sau Hagi. Dar ei pun condiții când vin, nu așa... iar FRF, în colapsul financiar care se află din cauza acestor rezultate, nu cred că își permite. 

Nu vrea să iau din meritele lui Rădoi, care este un antrenor foarte bun, dar dacă aș fi în locul lui, mi-aș vedea de treabă. Din câte știu eu, va merge la Craiova”, a declarat Prunea în direct la GSP Live.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.