Sport
Marin Costache și-a lansat candidatura pentru Primăria Craiova

Marin Costache, liderul umanist al filialei Dolj, și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Craiova, în cadrul unei conferințe de presă. Liderul filialei doljene a Partidului Puterii Umaniste social liberal  a dezvăluit că unul dintre cele mai mari obiective ale sale este să le redea timpul înapoi craiovenilor. 

Practic, Marin Costache a dezvaluit că își dorește să reunească toate instituțiile doljene sub un singur acoperiș pentru ca cetățenii din Bănie să nu mai piardă timpul la cozi și între instituții. 

Sloganul campaniei este „Vă dau timpul înapoi”, prin care vrea să le ofere craiovenilor timp să facă ceea ce contează cu adevărat și să nu îl mai piardă în aglomerația urbană și hățișul birocratic.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă a fost prezentată și echipa de conducere a filialei Dolj a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), precum și o parte dintre candidații umaniști pentru mai multe primării din județul Dolj: 
Smarandache Cristian, candidat la primăria comunei Podari, Chelu Mircea, candidat la comuna Seaca de Pădure, Nicu Drăgan, candidat la primăria comunei Pielești, Cristian Stănculeasa, candidat la primăria comunei Șimnicul de Sus.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.