Sport
Mariko Daouda vrea să o vadă pe Știința campioană

Fostul jucător al Craiovei, fundașul ivorian Mariko Daouda, speră să poată să o antreneze pe Universitatea într-o bună zi. Acesta a declarat pentru EuroSport că vrea să îi vadă pe „juveți” cucerind trofeul suprem în fotbalul românesc. 

Ivorianul Mariko Daouda, ajuns la 38 de ani, a petrecut 7 ani frumoși în țara noastră, dar spune că acomodarea nu a fost deloc ușoară: „Corneliu Papură, Ionuț Luțu, Ionuț Rada, Mihăiță Pleșan, dar și alți colegi, m-au făcut să mă simt foarte bine la Universitatea Craiova. Oamenii sunt deosebiți în Bănie, stadionul era plin și eram oprit pe stradă să fiu felicitat pentru dăruirea mea”, a spus fostul fundaș pentru Eurosport. Cea mai frumoasă perioadă rămâne cea petrecută la Craiova. Unul dintre fiii săi s-a născut chiar pe pământ oltenesc: Mi-e dor de Craiova și de România. Unul dintre fiii mei s-a născut în acest oraș, are pașaport de oltean.” 

 

„Ar fi foarte frumos ca Universitatea să câștige titlul și să vin la Craiova pentru a sărbători alături de suporteri. Mi-aș dori să pot să antrenez Universitatea Craiova”, a mai spus Daouda pentru sursa citată. 24 de apariții a strâns Mariko Daouda pentru olteni, reușind să înscrie de două ori.

Cred că este o greșeală. Mariko are cu siguranță mai mult de 24 de meciuri jucate pentru Craiova.
1 iulie 2020, 11:43
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.