Sport
Marius Constantin: „Suntem conştienţi că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptaţi, dar facem totul să reparăm asta”

Ajunsă pe locul 3 în Liga I, Universitatea Craiova joacă în etapa a 17-a a Ligii I la Giurgiu, cu Astra, luni, de la ora 20. Fundaşul Ştiinţei, Marius Constantin, spune că el şi coechipierii trebuie să fie atenţi la Budescu şi la extremele gazdelor, şi în acelaşi timp să desfacă defensiva ermetică a lui Eugen Neagoe, lucru greu de realizat, ţinând cont că alb-albaştrii nu au mai marcat de 3 meciuri. 

Despre meciul de la Giurgiu, Marius Constantin a spus: „Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă care se organizează bine în defensivă, pleacă bine pe contraatac prin cele două aripi, chiar dacă au primit 3 goluri cu FCSB le-au primit târziu, totul s-a rupt la primul gol. Au nouă jucători sub linia mingii în majoritatea timpului, Mister ne-a spus ce joacă ei şi ce ar trebui să jucăm noi, sperăm să punem în practică, sunt lucruri simple, dar ştiţi cum e, lucrurile cele mai simple sunt cel mai greu de pus în practică. Budescu este imprevizibil, poate oricând să inventeze ceva, să aibă un şut, o pasă decisivă. Trebuie să avem posesia, să avem ocazii şi să le marcăm, ceea ce nu am făcut în ultimul timp. Nu este neapărat vina atacanţilor sau a mijlocaşilor, e vina echipei, nici noi nu construim din spate, trebuie să fim mai concentraţi de când pornim atacul, nu neapărat numai în faţa porţii”. 

 

Stoperul de 36 de ani crede că Universitatea păstrează şanse la titlu, în ciuda prestaţiilor slabe din ultima perioadă: „Nu suntem mulţumiţi cu locul 3 sau cu locul 2, vrem să fim primii şi vom face totul pentru asta. Fiecare trebuie să încerce să facă mai mult, iar uniţi vom reuşi. Şi cu FCSB am avut posesia în prima repriză şi am avut ocazii, iar dacă marcam altul era meciul, dar nu am făcut-o şi după minutul 60 ne-au omorât, efectiv. Din punctul meu de vedere, lupta pentru titlu se va duce în trei, dar celelalte echipe vor arbitra această luptă şi cu cât îşi fac treaba mai bine cu atât le vor încurca pe cele trei din faţă. Suntem conştienţi că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptaţi, facem totul să reparăm asta, sperăm ca rezultatele bune să vină în urma unor evoluţii bune”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.