Sport
Marius Constantin: „Un rezultat negativ nu ar pica bine”

Marius Constantin este părere că meciul cu FC Argeș, de vineri, ora 21:00, nu va fi ușor, iar problemele cu banii îi vor face pe piteștenii să-și dea viața pe teren. 

Deși FC Argeș pare un adversar facil, fundașul oltenilor anunță că piteștenii nu trebuie subestimați: „Ei nu prea au multe de pierdut, având în vedere că au doar un punct. Pe teren nu contează dacă ai luat banii sau nu, cel puțin pentru mine nu. Gândul la bani dispare. Dacă vor avea rezultate, sunt sigur că vor veni banii și la ei. Nu știu dacă mă așteptam să avem patru rezultate pozitive, dar sperăm să continuăm seria, avem o echipă bună. Să dea Dumnezeu să rămânem acolo, sus, pentru asta ne antrenam. Nu știu dacă e dezastru dacă am pierde la Pitești, dar un rezultat negativ nu ar pica prea bine nimănui, mergem să luăm cele trei puncte. Ne dorim să mai câștigăm un meci. Pe măsură ce trece timpul și câștigăm, suntem conștienți că nu o să meargă de fiecare dată, dar sperăm ca rezultatul negativ sau egalul să vină cât mai târziu.

 

Nu cred că se pune problema că sunt liderul de care Craiova avea nevoie. Nu am venit să fiu un lider în vestiar, am venit să ajut echipa cum pot, poate le mai dau un sfat celor tineri. Nu cred că e o presiune că noi, jucătorii, nu avem un titlu în palmares, asta ne ambiționează. Trebuie să acceptăm criticile atunci când jucăm slab. La fel cum ne place să fim aplaudați atunci când jucăm bine. M-am adaptat, mă simt foarte bine aici, în Bănie. Sperăm să se remedieze problema cu spectatorii, suntem dezavantajați că jucăm fără spectatori. Nu cred că erau șanse mai mari, anul trecut, la titlu, dacă eu veneam mai devreme. O echipă nu stă într-un jucător,” a mai spus Marius Constantin.

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.