Sport
Marius Şumudică: „Craiova este singura echipă la care m-aș fi întors să antrenez în România”

Tot mai mulţi fani şi-au dorit ca Marius Şumudică să devină antrenorul Universităţii Craiova, însă Mihai Rotaru l-a preferat pe Corneliu Papură. Acum, Şumi şi-a găsit un nou angajament în Turcia.

Conform spuselor tehnicianului de la Rizespor, acesta a purtat mai multe discuţii cu Mihai Rotaru, doar că nu s-a pus problema să vină la Ştiinţa, deşi, spune el, i-ar plăcea:  „Nu se pune problema să mă întorc acum în România acum. Singura discuție pe care am avut-o, mai mult amicală, a fost cu Rotaru. Este prietenul meu, e un băiat deosebit, pe care îl respect. A trecut printr-o perioadă grea când a avut COVID. Îl sunam, îl bârâiam cred că mai rău ca soția. Îl sunam zi de zi, este prietenul meu. Deocamdată, așa a zis: „Șumi, suntem prea buni prieteni și nu vreau să ne certăm”. Craiova este singura echipă la care m-aș fi întors să antrenez în România.

 

Nu îmi lipsește nimic, nici mie nici copiilor mei de acum încolo. Cei trei ani din Turcia plus anul din Arabia mi-au dat o liniște financiară și aș lucra oriunde, fiindcă iubesc fotbalul”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.