Sport
Marius Șumudică: „Mihai Rotaru a fost foarte grav”

Antrenorul celor de la Gazientep, Marius Șumudică, a explicat situația prin care a trecut Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, infectat cu COVID-19. 

Șumudică este prieten cu patronul oltenilor și a dezvăluit prin ce clipe de coșmar a trecut acționarul principal al Universității Craiova: „Uite, vorbeam cu Mihai Rotaru, am ținut legătura cu el… Mi-a spus că a trecut prin clipe de coșmar! L-a ajutat Dumnezeu și îmi pare bine că e în viață, că nu a avut loc o tragedie…El fiind prietenul meu, nu-mi mai răspundea la telefon, eram disperat. Nu răspundea fiindcă respira foarte greu, a avut nevoie de oxigen. Până la urmă a avut șansă. Foarte grav a fost! E acasă acum, dar ajunsese la 80 la sută saturație de oxigen în sânge, ceea ce înseamnă foarte puțin. Normalul este 97 la sută, 98 la sută”, a spus antrenorul lui Gaziantep

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.