Sport
Martic s-a despărţit de Craiova. Craioveanu anunţă şi destinaţia: 'Am auzit că a semnat cu CFR'

Fundașul dreapta Ivan Martic și-a reziliat acordul cu Universitatea Craiova. Elvețianul de origine croată mai avea câteva luni de contract cu clubul din Bănie, dar s-a luat decizia despărţirii mai devreme, mai ales că Martic jucase foarte prost în meciurile cu Poli Iaşi şi FCSB. Gică Craioveanu a anunţat, într-o afirmaţie pe facebook-ul oficial al Ştiinţei, că a auzit că Ivan Martic a semnat cu CFR Cluj. 

"Martic a plecat, am auzit că a semnat cu CFR. Lui i s-a făcut o ofertă şi nu a acceptat-o, a spus că nu mai vrea să continue. L-a influenţat şi soţia, nu-i plăcea la Craiova. Şi când e şefa acasă şi comandă, e cam jale! El a vrut salariu mult mai mare" a spus Craioveanu.

Martic dăduse de înțeles că oricum nu vrea să mai continue în Bănie, din vară. „M-am gândit la propunerea de prelungire a contractului, i-am şi spus patronului ce-mi doresc, dar nu vreau să fac public. Trebuie să luăm în calcul că voi face 30 de ani şi trebuie să mă gândesc la familia mea, nu mai sunt ca Mihăilă, să am toată cariera în faţă” declarase Ivan Martic.

Fotbalistul de 29 de ani a ajuns la Craiova în 2017 și a jucat 75 de meciuri pentru Universitatea, marcând 5 goluri și oferind 7 pase decisive. În cariera sa a mai evoluat la St. Gall, Schaffhausen, Spezia, Verona și Rijeka. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.