Sport
Martic vrea să facă istorie cu Știința: „Vrem să câștigăm titlul”

După un debut perfect de sezon cu Universitatea, fiind ales de două ori în echipa etapei, Ivan Martic anunță că vrea să câștige un titlu cu oltenii, după ce a cucerit Cupa României în 2018. 

Transferat în 2017 de către Universitatea Craiova, Martic are dublă cetățenie, croată și elvețiană, cunoaște 6 limbi, iar limba română a învațat-o în doar câteva luni. S-a îndrăgostit din prima clipă de România și  de suporterii alb-albaștri, chiar dacă înainte de a ajunge în Bănie, nu știa nimic despre țara noastră: „Craiova e un oraș frumos, cu suporteri care iubesc mult echipa. Pentru mine asta înseamnă mult. Suporterii mă fac să merg mai departe, avem o echipă foarte bună. Este greu pentru toate echipele care vin să joace la Craiova. Fotbalul este totul pentru mine, înseamnă viața” 

 

Chiar dacă are deja un titlu în palmaresul său de jucător, fundașul dreapta spune că alături de Universitatea ar fi ceva special: ”Vrem să câștigăm un titlu, este greu, dar totul e posibil. Cupele europene sunt frumoase, dar cred că pentru noi și pentru suporteri campionatul este extrem de important. Un titlu câștigat ar însemna mult și aș încerca să fac totul pentru a-l avea”


 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.