Sport
Mateiu, la Oltenia TV: „Să se reia mai repede campionatul, că avem şanse să-l câştigăm, suntem cea mai bună echipă!”

Deşi întreruperea campionatului o găseşte pe Universitatea Craiova la 4 puncte de liderul CFR Cluj, Alex Mateiu debordează de optimism în izolarea de acasă şi spune că şansele la titlu ale Ştiinţei sunt consistente, deoarece posedă cel mai bun joc din Liga I şi mai are 2 meciuri directe cu CFR Cluj. Declaraţiile au fost făcute în direct la emisiunea Fotbal Plus, la Oltenia TV, în care Mateiu a abordat şi alte subiecte. 

Sunt la Braşov, stau în casă. Sunt la 3 blocuri de Dimitrov, fostul meu coleg, prietenul meu, care a rămas în România, dar nu ne putem vedea. Abia aştept să primesc telefonul să vin la Craiova şi să începem pregătirea, nu mai suport să stau în casă, nici părinţii nu pot să-i văd, sunt terminat, la 4 zile mai fac cumpărături. Fac mişcare în casă, sunt chiar mai slab cu 1 kilogram şi jumătate, respect programul de pregătire, este spre binele meu. Îmi ocup timpul cu filme, jocuri, fotbal manager, am câştigat campionatul cu Craiova. M-am pus căpitan, nu mă scot niciodată din echipă, bat penalty-uri, fac tot. Sunt bun manager virtual. Dar îmi doresc să se reia cât mai repede campionatul, fiindcă avem şanse să-l câştigăm, suntem doar la 4 puncte de CFR şi mai avem 2 meciuri cu ei. Suntem cea mai bună echipă din Liga I, cred că am demonstrat asta prin jocul nostru, în afara ultimului meci, cu FCSB, când a fost o greşeală, o întâmplare. Nu e o problemă să jucăm la 3 zile, numai să se reia o dată campionatul şi să jucăm fotbal!” a spus Mateiu. 

Alex Mateiu a participat şi el la acţiunea caritabilă a Peluzei Nord şi a Universităţii Craiova, prin intermediul căreia s-au strâns peste 12.500 de euro pentru spitalul de boli infecţioase „Victor Babeş” din Craiova: „Mi-am luat bilet la lojă, cu 500 de lei, pentru ajutorul oamenilor, este foarte bine ce s-a întâmplat, sper să se mai facă astfel de evenimente, poate salvăm vieţi prin aceste donaţii” 

Mijlocaşul Universităţii s-a declarat extrem de afectat de dispariţia lui Martin Tudor, care până în decembrie anul trecut a fost antrenor cu portarii în Bănie, în staff-ul lui Victor Piţurcă:  „Nici acum nu-mi vine să cred, e un dezastru, îmi pare extrem de rău, nici nu-mi vine să mai deschid telefonul, că văd ştiri despre moartea lui. La 43 de ani să mori aşa...nu e posibil. Tot timpul râdea, era calm, un om deosebit, foarte bun

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.