Sport
Mattia Montini a afirmat că Universitatea Craiova ar putea fi o posibilă destinație

Cu un nou tehnician pe bancă, Universitatea Craiova ar putea căuta soluții și în ceea ce privește lotul echipei, iar una dintre ținte ar fi Mattia Montini, jucător al cărui contract cu Dinamo va expira în curând. 

În vârstă de 28 de ani, Montini joacă la Dinamo din anul 2018. Italianul a înscris 17 goluri în 41 de partide pentru bucureșteni, însă acum se gândește la plecarea din „Ștefan cel Mare”: „„Nu mi s-a propus prelungirea contractului. Am vorbit și cu antrenorul, ne-am conversat zilele trecute în italiană, mi-a zis că voi avea șanse să joc. Mi-a spus că toți vom porni de la zero și va oferi posibilitatea fiecărui fotbalist să arate ce poate. N-am vorbit mult de situația mea. El mă vrea, OK, trebuie să mă vrea și conducerea. Este posibil să continuu, este posibil să plec, ți-am mai zis, sunt deschis oricărei oferte. Mai întâi, stai să vină o ofertă, momentan nu e nimic pe radar. Iau în calcul orice propunere”

 

Mattia Montini a afirmat că o ofertă de la Universitatea ar putea fi de luat în calcul: „Da, bineînțeles. Și dacă, să zicem, de exemplu, îmi oferă Chindia Târgoviște un acord, din politețe o să stau de vorbă, nu sunt cu nasul pe sus. Îți ziceam un exemplu. Dacă Dinamo mă va suna, voi fi dispus să vorbim, aș fi fericit să continuu. Am încredere în mine, simt că pot face lucruri bune pentru banii care mi se oferă. În România, cred că pot juca la nivelul de sus în campionat”.

 

675.000 de euro este cota de piață a lui Mattia Montini, potrivit Transfermarkt

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.