Sport
Meci „școală” pentru „tricolorii” lui Mirel Rădoi

În loc să joace cu Norvegia, echipa națională a susținut un nou antrenament în baza de pregătire de la Mogoșoaia. Ca să susțină ritmul, Mirel Rădoi a dat ordin pentru a se organiza un meci școală. 

Jucătorii au purtat echipamente și au avut și arbitru, pe „secundul” Florin Constantinovici. “Roșii” lui Bălgrădean, Marin, Țîru sau Nedelcearu, alături de “galbenii” lui Tătărușanu, Albu, Camora sau Dică (transfer de ultimă oră!), au înlocuit cu fotbal partida anulată. S-au jucat două reprize de câte 15 minute. Mirel Rădoi s-a poziționat în tribune pentru a urmări mai bine evoluția unei partide-test inedite. 

 

Alin Toșca: Îmi doream să jucăm această partidă, să avem șansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă și să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord.

Răzvan Marin: Pentru noi este un regret, fiecare își dorea o revanșă. Eram concentrați, motivați și determinați să ne luptăm cu Norvegia. Acum, mergem clar să învingem la Belfast!

George Pușcaș: Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus, fotbalul e pe plan secund. Nu am cum să fiu fericit pentru această anulare. Noi am acumulat o energie în toată această perioadă de antrenamente și așteptam cu nerăbdare partida.

Ionuț Nedelcearu: E o situație neplăcută pentru noi și mai ales pentru norvegieni. Până la urmă, e un joc de fotbal. Eu chiar îmi doream acest duel, eram pregătiți să dăm totul pentru a ne lua revanșa.

Florin Tănase: Nu avem nici un motiv de bucurie și trebuie să rămânem concentrați pentru că mai avem un ultim meci în care trebuie să arătăm forță, determinare și spirit de învingători.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.