Sport
Meciul Astra - Universitatea Craiova a fost amânat

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, din prnultima etapă a play-off-ului, programat sâmbătă, de la ora 21, a fost amânat, după ce la Universitatea Craiova au fost descoperite cazuri de coronavirus. Protocolul prevede ca alb-albaştrii să efectueze noi teste sâmbătă, iar duminică vor fi primite rezultatele. Probabil că meciul Astra - Craiova se va disputa o dată cu jocul FCSB – CFR Cluj, pe 28 sau 29 iulie.

După testele efectuate luni, team-managerul grupării din Bănie, Lucian Pretorian (38 de ani), a fost găsit pozitiv, iar antrenorul Cristiano Bergodi a avut test neconcludent.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați” a fost comunicatul clubului din Bănie.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.