Sport
Meciul Ştiinţei cu CSM Reşiţa, din Cupa României, se va juca la Craiova, la nici 24 de ore după partida echipei lui Mititelu!

Aşa cum Lupa a prezis încă de la tragerea la sorţi, meciul dintre CSM Reşiţa şi Universitatea Craiova, din 16-imile Cupei României, se va disputa în Bănie, pe stadionul "Ion Oblemenco". Bănăţenii nu au plătit pentru o nocturnă mobilă, iar solicitarea lor, de a decala meciul aşa încât să se poată juca la lumina zilei, nu a primit răspuns pozitiv de la FRF, televiziunile stabilind ora de start.

Interesant este că meciul CSM Reşiţa - Universitatea Craiova este programat miercuri, 25 septembrie, de la ora 18.45, adică la mai puţin de 24 de ore după disputarea partidei FCU Craiova - U Cluj, din aceeaşi fază a competiţiei. Ambele jocuri sunt programate pe stadionul "Ion Oblemenco". 

Abonamentele pe stadionul "Ion Oblemenco" la meciurile Ştiinţei nu sunt valabile pentru jocul cu Reşiţa, deoarece bănăţenii sunt organizatori. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.