Sport
Meciul Universitatea Craiova - FC Botoșani s-a amânat! Medicul moldovenilor are coronavirus!

Primul meci oficial din România după pandemia de coronavirus, Universitatea Craiova - FC Botoșani, va fi amânat, după ce medicul echipei moldovene, Petre Rădăuceanu, a fost descoperit pozitiv cu coronavirus. ”Pregătim adresele căre echipe, se deschide anchetă epidemiologică, meciul va fi amânat” a spus secretarul LPF, Justin Ștefan.  Partida era programată pentru vineri, ora 20, pe ”Ion Oblemenco”. În locul ei, alb-albaștrii vor juca un amical cu Chindia Târgoviște, vineri, de la ora 20.

“Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus medicul Petre Rădăuceanu pentru Monitorul de Botoșani, care a dezvăluit știrea în premieră. 

Oficialii FC Botoșani sperau totuși ca meciul să se joace, așa cum era programat. Delegația a ajuns deja la Craiova, unde au fost informați și reprezentanții DSP Dolj, care vor face o anchetă epidemiologică.

“Domnul doctor nu a avut contact cu echipa. El a mers separat, cu doar doi oficiali din club, cu mașina personală. Se va repeta testul și sper să fie negativ. Dar oricum noi am informat forurile superioare și așteptăm decizia. Totuși sperăm să se joace pentru că, repet, domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.