Sport
Mesajele jucătorilor Universității Craiova de Ziua Națională a României

Clubul Universitatea Craiova a postat un videoclip special pentru a celebra Ziua Națională a României. Bancu, Nistor și alți alb-albaștri au ținut să adreseze un călduros „la mulți ani” tuturor susținătorilor Științei. 

Ziua de 1 Decembrie a fost sărbătorită și de jucătorii Craiovei. Astfel, clubul a publicat un videoclip în care apar mai mulți fotbaliști din lotul Universității. De asemenea, pe site-ul oficial a fost emis un mesaj special: 

„Astăzi este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Cu acest prilej, clubul Universitatea Craiova le transmite „La mulţi ani!” tuturor celor care gândesc şi simt româneşte. Şi în special suporterilor alb-albaştri, pentru că „Suntem cei mai buni dintre români, suntem olteni / Şi întotdeauna vom striga, hai Craiova!”

Este momentul când simțim cu toată ființa dragostea de patrie, admiraţia, respectul pentru bravii eroi ai neamului care şi-au slujit patria cu credinţă, care au luptat cu iubire şi devotament pentru păstrarea independenței țării, pentru apărarea gliei de invaziile străine. Eroi care au udat cu sângele lor pământul acestei ţări în care au trăit cu credinţă, cu demnitate, cu mândria că sunt români, bravi urmaşi ai lui Decebal şi Traian. Să ne bucurăm de această zi plină de emoție și semnificație pentru noi toți, să fim uniţi, pentru că doar împreună putem înfrunta orice pericol. Să fim demni și să fim mândri de istoria noastră şi de simbolurile naţionale, să ne iubim ţara cu aceeaşi forţă cu care au făcut-o strămoșii noştri!”

 

  • Dan Nistor: „Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, urez un sincer la mulți ani tuturor românilor!”
  • Paul Papp: „De 1 Decembrie este ziua României. La mulți ani tuturor românilor!”
  • Mihai Bălașa: „Cu ocazia Zilei Naționale, vă doresc la mulți ani tuturor românilor. La mulți ani, România!”
  • Ștefan Vlădoiu: „De 1 Decembrie vreau să urez tuturor românilor la mulți ani!”
  • Mihai Căpățînă: „Tuturor românilor le urez un sincer și călduros la mulți ani!”
  • Vladimir Screciu: „La mulți ani, România! La mulți ani, români!”
  • Nicușor Bancu: „Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, vreau să urez tuturor românilor un călduros la mulți ani și multă sănătate!”

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.