Sport
Meza Colli se va despărți de Universitatea Craiova

Paraguayanul César Meza Colli (28 de ani) se va despărţi definitiv de Universitatea Craiova. Fotbalistul nu a impresionat în Bănie și a fost împrumutat în ultimul sezon. 

Împrumutat în sezonul trecut la Keşla, în Azerbaidjan, Meza Colli a marcat 4 goluri în 19 partide. Conform azerisport.com, gruparea azeră a înaintat deja o ofertă pentru achiziţionarea definitivă.

 

„O să plec în România, pentru că mai am un an de contract cu Universitatea. Apoi, vom vedea. Totul va fi clar. Mai am timp până în august să merg în România, dar pentru început voi merge în Paraguay. Mă simt bine în Azerbaijdan”, a spus sud-americanul pentru presa azeră. De asemenea, presa azeră mai scrie următoarele:  „Tarlan Ahmetov l-a transformat în piesa lipsă de care echipa avea nevoie. Şi pentru Meza, Keşla este cea mai bună variantă”. Colli a strâns 17 apariții în tricoul Universității Craiova. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.