Sport
Michalis Kakiouzis debutează pe banca tehnică a SCM U Craiova: „Suntem la un început de drum”

Michalis Kakiouzis debutează pe banca tehnică a echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, vineri, de la ora 20:00, atunci când oltenii dau peste CSM Oradea în Cupa României. 

SCM „U” Craiova joacă primul meci din acest sezon competițional. Craiovenii vor înfrunta CSM Oradea, vineri, în Sala Polivalentă, într-un prim meci din actuala stagiune a Cupei României: „Suntem încântați că începem treaba în meciurile oficiale. Jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Ligă. Vom încerca să jucăm cât mai bine, să depunem un efort cât mai mare pentru a face un meci bun pentru a câștiga și să mergem mai departe în Cupa României. Va fi foarte greu pentru că suntem la un început de drum, pe lângă faptul că Oradea este o formație bună. Jucătorii au depus un efort colectiv pentru a-și depăși performanțele și sperăm să ajungem la rezultatele pe care ni le dorim. Invităm fanii să ne vadă, să ne susțină și să facem împreună ceva frumos. 

 

Suntem la începutul sezonului, nu avem încă o gândire de asamblu asupra celorlalte echipe combatante. De asemenea, este și primul meu joc. Eu mă uit la echipa mea, în fiecare zi să devină din ce în ce mai bună. Echipa tehnică lucrează la studierea celorlalți adversari. Ce s-a întâmplat anul trecut este în anul trecut. Ne gândim la victorie. Sunt mulțumit de lot, dar suntem la început, de acum încolo urmează munca antrenorului și a staff-ului tehnic. Pun presiune pe mine, pentru că mentalitatea mea este să câștig mereu. ”

 

În ceea ce privește condițiile de acces la meci: având în vedere că Municipiul Craiova a intrat în scenariul galben accesul la evenimentele sportive în spații închise poate fi realizat cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane. Participarea e permisă pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție și o distanță de minimum 1 metru între spectatori.

Pentru a veni în sprijinul spectatorilor care doresc să participe la primul joc oficial al sezonului partenerul nostru tradițional VITAPLUS Medical va avea deschis centrul de testare din incinta Sălii Polivalente, vineri 24.09.2021,, cu începere de la ora 16:00, iar prețul unui test antigen va fi de 25 de lei.

Prețul unui bilet de acces în Sala Polivalentă, la partida de baschet masculin SCM Universitatea Craiova - CSM Oradea, este de 10 lei.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.