Sport
Mihai Bobonete îl atacă pe Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor”

După finalul partidei cu Astra, tehnicianul campioanei a făcut mai multe aluzii la adresa Craiovei. Acesta lucru l-a supărat pe actorul Mihai Bobonete, unul dintre cei mai mari fani ai Științei.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, actorul Mihai Bobonete și-a expus părere cu privire la declarațiile lui Dan Petrescu: „Bursucul e bun, dar nu se dezice de stilul unic al antrenorilor români sau mai bine spus al fotbalului de la noi. Omul face egal cu Astra și la conferință de presă, în loc să comenteze meciul prost făcut de ai lui, el avea probleme cu oltenii.

Că Budescu și Alibec n-au jucat la fel cu oltenii,că în meciul cu Gazul,a luat ăla roșu,că arbitrajul … Miza e mare,mai sunt meciuri puține,înțeleg tensiunea dar să nu uităm de profesionalism și diplomație, ia-o moșule mai ușor și vezi mai bine de curtea proprie. Așteptăm totuși o conferință de presă,nu lacrimi și oftică! Sunt semne clare că anul asta…e anul ăla!”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.