Sport
Mihai Căpăţână îşi motivează evoluţiile modeste de la Craiova: „Nu e uşor să te adaptezi la o echipă care se bate la titlu”

Mijlocaşul de 24 de ani transferat recent de Universitatea Craiova de la FC Voluntari, Mihai Căpăţână, a dezamăgit la primele apariţii în tricoul Ştiinţei, dar pretinde că a avut probleme de adaptare, după trecerea de la o echipă care luptă an de an pentru evitarea retrogradării, la una care îşi propune câştigarea titlului. 

„Pentru mine este un obiectiv nou, cel legat de titlu, dar mă bucur că am ajuns la Universitatea Craiova, fiindcă aceasta este o echipă mare, care-şi doreşte să se bată la campionat. Nu este uşor să te adaptezi la o asemenea echipă, care trebuie să câştige titlul, dar eu muncesc zi de zi, pentru ca evoluţiile mele să crească de la meci la meci. Mai sunt partide la care nu eşti la cel mai bun nivel, dar asta trebuie să te întărească, dar dacă munceşti vor veni şi rezultatele. Venim după un egal la Botoşani, am avut şi neşansă. Din punct de vedere moral suntem ok, dar ne dorim ca de acum înainte să nu mai facem paşi greşiţi, următoarele meciuri să le câştigăm. Ai nevoie de timp să te obişnuieşti cu noul antrenor, dar nu ne permitem să treacă, fiindcă avem nevoie de rezultate, acesta este cel mai important lucru, trebuie să ne adaptăm repede şi trebuie să câştigăm. Eu cred că am fost montaţi în fiecare meci, dar şi neşansa a făcut să pierdem. În meciul cu noi Chindia a primit un penalty uşor, iar cu Clinceni am avut numeroase ocazii. Nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere al golurilor, dar sper să începem să marcăm o dată cu meciul de vineri” a declarat Mihai Căpăţână.

Despre meciul din Cupa României, cu Progresul Spartac, programat vineri, de la ora 20.45, pe "Ion Oblemenco", Mihai Căpăţână a spus: „Ne va aştepta o partidă dificilă, pentru ei va fi cu siguranţă un meci special, iar noi trebuie să intrăm montaţi şi să abordăm meciul cu maximă seriozitate. Ne dorim să reuşim să îndeplinim obiectivele legate de titlu şi de Cupa României, vom aborda serios şi această competiţie. Întâlnim o echipă de Liga a III-a, dar nu trebuie să ne relaxăm, este un meci periculos tocmai din această cauză, fiindcă ai tendinţa să te relaxezi la un astfel de joc şi te poate costa. Trebuie să intrăm foarte bine montaţi, fiindcă au o echipă bună cei de la Progresul şi au reuşit surpriza în etapa trecută, cu Rapid. Ştim cum joacă, ce stil au, suntem pregătiţi de acest meci. Trebuie să intrăm montaţi şi să câştigăm. Ne dorim să reuşim o victorie clară, la scor, dar asta depinde numai de noi. Este un avantaj că jucăm pe propriul teren, fiindcă în deplasare am fi jucat pe o suprafaţă sintetică şi nu eram obişnuiţi cu ea”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.